Sommaire

Sikom-produkter kan styres på tre forskjellige måter:

1) Node innebygget i Unité centrale. Dette er helt unikt for GSM Mini Plus.

2) Unité centrale kommuniserer med Node via Contrôle par fréquence radio. Et typisk produkt her er GSM ECO-Comfort.

3) Unité centrale styrer strømkurser direkte, kalt Contrôle par relais. Unité centrale er da gjerne montert i sikringsskapet. Et typisk produkt her er GSM Fixi Plus.

Description
Sikom tilbyr tre hovedmåter som du kan kople sammen de ulike enhetene på :

1) Node innebygget i Unité centrale. Dette er helt unikt for GSM Mini Plus, ingen andre produsenter på det norske markedet har noen tilsvarende mulighet fordi du kan fortsatt utvide med mye annet tilleggsutstyr. Dette er den aller letteste måten å komme i gang på.

2) Unité centrale kommuniserer med Node via Contrôle par fréquence radio. Dette er også lett å sette opp. Et typisk produkt her er GSM ECO-Comfort og GSM EcoStarter Touch. En typisk node er ECO Node som plugges inn i stikkontakten.

3) Unité centrale styrer strømkurser direkte, kalt Contrôle par relais. Sentralenheten er da gjerne montert i sikringsskapet. Typiske produkter her er GSM Fixi Plus og GSM Alarm Controller III. En slik løsning krever Installateur agréé for installasjon.

Man kan også kombinere 2) og 3) på to forskjellige måter:

A) Et produkt som GSM Alarm Controller III monteres gjerne i sikringsskapet for Contrôle par relais. Men i tillegg kan det via Contrôle par fréquence radio styre andre noder slik som ECO Node som plugges inn i stikkontaktene rundt omkring i huset.

B) Et produkt som GSM ECO-Comfort styrer i utgangspunktet noder slik som ECO Node via Contrôle par fréquence radio men kan også styre kurser via relénoder (Contrôle par relais) slik som EGR-1 og EGR-3 (relénoder krever da Installateur agréé for installasjon men selve Unité centrale kan du sette opp selv).

Noe annet som også er unikt for Sikom er mulighet til å kople tilleggsutstyr slik som Sonde de température pour Node, 8 m til
noder slik som ECO Node. Dette gjør tilleggsutstyr slik som temperaturfølere og alarmsensorer mye rimeligere siden de ikke trenger egne radiosendere eller batteri.

Sikom tilbyr med andre ord full fleksibilitet i måten du bygger opp ditt styringssystem på. Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon og hjelp. Se Contact.


Produits apparentés