GSM 12A+

Styringsenhet beregnet for 12V der strømtrekk er en viktig faktor

GSM 12A+ er en styringsenhet beregnet for 12V. Med 2 innebygde releer, 2 innganger for temperaturfølere, 2 innganger for alarm detektorer og lavt strømtrekk er den veldig anvendelig der det ikke er innlagt strøm. En bestselger der det er solcellepanel og 12V.

Manuel de l'utilisateur   Fiche produit  

NOK 2290.00 
Description
Releene på GSM 12A+ kan brukes som brytere (AV/PÅ), ett av releene kan sammen med temperaturføleren brukes som termostat som veksler mellom f.eks en spare- og en komforttemperatur. På denne måten kan du opprettholde en grunnvarme på hytta når du ikke er der. Du bestemmer selv hvilke temperaturer enheten skal styre etter. I tillegg har den puls- og timerstyring av releene.
Sikom GSM 12A+ kan styre mange av hytteovnene med 12 volts drift som er på markedet i dag. Eksempler på ovner som kan bruke GSM 12A+ til fjernstyring er: Wallas, Cami, Inverter og Zibro

Utbygging

Med 2 innganger for temperaturfølere og 2 innganger for alarmdetektorer er det begrenset hvor mye den kan bygges ut, men vi har følgende tilleggsprodukter for GSM 12A+:

Temperaturfølere
Bevegelsesdetektor
Branndetektor
Magnetkontakt

Lokalstyring

Sikom GSM 12A+ kan styres lokalt med brytere for releene.

Fjernstyring

GSM 12A+ kommuniserer via GSM nettet ved hjelp av SMS-meldinger. For å kunne fjernstyre enheten må den ha et aktivert SIM-kort, der PIN-koden er de-aktivert. GSM 12A+ leveres med et M2M SIM-kort fra Telenor, det er valgfritt om en vil bruke et annet SIM-kort i stedet.

GSM 12A+ styres enkelt med SMS-kommandoer.

Produits inclus:
Sonde de température pour Node, 8 m


Accessoires compatibles avec GSM 12A+