GSM 12A+

Styringsenhet beregnet for 12V der strømtrekk er en viktig faktor

GSM 12A+ er en styringsenhet beregnet for 12V. Med 2 innebygde releer, 2 innganger for temperaturfølere, 2 innganger for alarm detektorer og lavt strømtrekk er den veldig anvendelig der det ikke er innlagt strøm. En bestselger der det er solcellepanel og 12V.

Manuel de l'utilisateur   Fiche produit  

NOK 2290.00 
Questions fréquentes (FAQ)

Sujets liés à GSM 12A+


Sikom Connect gir deg full kontroll på hytta fra mobilen. Styr varme, følg temperaturen og bli varslet når noe er galt.

Ingen registreringsskjema, produktet er klart til bruk direkte fra esken.Plasser Unité centrale i et så sentralt rom som mulig slik at avstanden til alle nodene blir kortest mulig.Tips for god GSM signaldekning er å:

1) Sørge for at GSM-antennen trekkes høyt opp og monteres på trevegg eller i vindu, bort fra metallflater.

2) Føre GSM-antenne ut av rom med dårlig dekning. Se mer informasjon under Antenne GSM externe.

3) Sørg for at det er fri sikt fra GSM-antenne til nærmeste GSM basestasjon.Produkter som benytter Contrôle par relais for annet enn lavspenning må installeres av godkjent elektriker / installatør.Sikom-produkter kan styres på tre forskjellige måter:

1) Node innebygget i Unité centrale. Dette er helt unikt for GSM Mini Plus.

2) Unité centrale kommuniserer med Node via Contrôle par fréquence radio. Et typisk produkt her er GSM ECO-Comfort.

3) Unité centrale styrer strømkurser direkte, kalt Contrôle par relais. Unité centrale er da gjerne montert i sikringsskapet. Et typisk produkt her er GSM Fixi Plus.Unité centrale er inngangsporten inn til ditt hus / hytte for å styre hver enkelt Node. Alle styresignaler går gjennom Unité centrale.

Du sender kommandoer til Unité centrale fra din telefon for å skru strømmen av og på, og Unité centrale sender kommandoen videre til Node. På samme måte går alarmmeldinger fra Node via Unité centrale til din telefon.
Accessoires compatibles avec GSM 12A+