GSM ECO-Comfort

En veggmontert styringssentral med stor kapasitet

GSM ECO-Comfort er en svært fleksibel styringsenhet som har stor kapasitet. Den kan styre inntil 64 trådløse enheter og dekker alt fra trådløse stikkontakter for styring av panelovner, releer for montering i sikringskapet, trådløse gulv-/romtermostater og et bredt spekter av detektorer.

Manuel d'installation   Fiche produit  

NOK 2990.00 
Description

Fjernstyring av panelovner

For å fjernstyre panelovner er det enklest å benytte seg av ECO Node som er en trådløs stikkontakt. Noden meldes enkelt inn i sentralen slik at disse kan snakke sammen, du plasserer noden der du ønsker, kobler til panelovnen og dermed kan du enkelt styre ovnen. Ønsker du å temperaturstyre noden, veksle mellom en spare- og en komfortemperatur, trenger du en temperaturføler av typen Node temperatursensor 10 cm i tillegg.

Fjernstyring av varmekabler

For å fjernstyre varmekabler, trenger du i tillegg til GSM ECO-Comfort en eller flere av våre trådløse romtermostater, ECO Thermostat SI-3 10A eller ECO Thermostat SI-3 16A. Man kan selv velge en sparetemperatur og komforttemperatur mellom 5 og 40 grader. Termostaten kan benytte medfølgende gulvføler eller innbygd romføler. Romtermostaten må monteres av en autorisert elektriker. Termostaten meldes inn i sentralen og dermed er også denne fjernstyrbar.

Fjernstyring av en hel varmekurs

Har du behov for å styre en hel kurs, anbefaler vi at du bruker reléene EGR-1 eller EGR-3 montert i sikringskapet. I kombinasjon med kablet Sonde de température, 8 m fra sikringsskapet og ut til rom kan relé brukes som termostat, som veksler mellom spar- og komfort-temperatur.


Accessoires compatibles avec GSM ECO-Comfort