GSM EcoStarter Touch

En veggmontert styringssentral med stor kapasitet og touch-display

GSM EcoStarter Touch er en svært fleksibel styringsenhet som har stor kapasitet. Den kan styre inntil 64 trådløse enheter og dekker alt fra trådløse stikkontakter, releer i sikringskapet, trådløse gulv-/romtermostater og et bredt spekter av detektorer. Lokal betjening med brukervennlig touch-skjerm.

Manuel de l'utilisateur   Fiche produit  

NOK 4900.00 
Description
GSM EcoStarter Touch er en svært fleksibel styringsenhet som har stor kapasitet. Den kan styre inntil 64 trådløse enheter og dekker alt fra trådløse stikkontakter, reléer i sikringskapet, trådløse romtermostater og et bredt spekter av detektorer. GSM EcoStarter Touch har Antenne GSM externe., slik at du kan bytte ut antennen for bedre signal-mottak

Fjernstyring av panelovner

For å fjernstyre panelovner er det enklest å benytte seg av ECO Node.

Fjernstyring av varmekabler

For å fjernstyre varmekabler, trenger du i tillegg til GSM EcoStarter Touch en eller flere av våre trådløse romtermostater, ECO Thermostat SI-3 10A eller ECO Thermostat SI-3 16A.

Fjernstyring av en hel varmekurs

Har du behov for å styre en hel kurs, anbefaler vi at du bruker reléene EGR-1 eller EGR-3 montert i sikringskapet. I kombinasjon med kablet Sonde de température, 8 m fra sikringsskapet og ut til rom kan relé brukes som termostat, som veksler mellom spar- og komfort-temperatur.

Lokalstyring

GSM EcoStarter Touch kan enkelt programmeres og brukes via Affichage intégré


Accessoires compatibles avec GSM EcoStarter Touch