GSM Mini

En Plug & Play løsning for de enkle styringsbehov

Produit périmé erstattet av GSM Mini Plus

Sikom GSM Mini is our Plug & Play solution for simple control purposes. GSM Mini is used to remotely activate heating as well as controlling industrial appliances. The unit can control up to 8 wireless electrical outlets by radio, making it your simplest and most reliable option if you want to control appliances such as heaters.

Manuel de l'utilisateur   Fiche produit  

Description

Utbygging av GSM Mini

GSM Mini har utbyggingsmuligheter. Med Contrôle par fréquence radio kan enheten bygges ut med opptil 9 trådløse enheter slik som ECO Node. Med sitt kompakte utseende, er antenne for trådløs styring av tilleggsutstyr integrert i produktet. GSM Mini passer derfor best i mindre hus og hytter, uten mange etasjer og skillevegger.

ECO Node er et sikkert valg hvis du bare skal styre noen panelovner. Ønsker du å temperaturstyre en ECO Node, altså veksle mellom en spare- og en komfortemperatur, trenger du en temperaturføler av typen Sonde de température pour Node, 10 cm i tillegg. Føleren lar deg også lese av temperaturen.

Anbefalt tilleggsutstyr til GSM Mini:


Fjernstyring av GSM Mini

For at du som kunde ikke må låse deg til en leverandør av styringstjenester har du to muligheter for fjernstyring av enheten:

1) App-styring via Sikom Connect
2) Contrôle par SMS via ditt eget SIM-kort.

Kom i gang på 1 - 2 - 3

Vi har gjort det svært enkelt med å komme i gang med GSM Mini. Ferdig montert gsm-kort fra Sikom er ferdig montert i GSM Mini
  1. Last ned MinHytte eller SikomLiving appen på telefonen fra App Store eller Google Play.
  2. Tast inn verdikoden som følger med produktet.
  3. Styr i vei.
Enklere kan det ikke bli.

Viktig om GSM Mini

GSM Mini har innebygget GSM-antenne for å få et kompakt utseende. Det fungerer godt i områder med bra GSM-signal. Hvis du ikke har godt GSM-signal gir GSM ECO-Comfort mer fleksibilitet med utvendig antennekontakt og mulighet for utendørsantenne.


Accessoires compatibles avec GSM Mini