GSMMiniPlusTypeJ

En Plug & Play løsning for de enkle styringsbehov

Sikom GSMMiniPlusTypeJ is our Plug & Play solution for simple control purposes. GSMMiniPlusTypeJ is used to remotely activate heating as well as controlling industrial appliances. The unit can control up to 8 wireless electrical outlets by radio, making it your simplest and most reliable option if you want to control appliances such as heaters.

Type J socket   Fiche produit  

NOK 1490.00 
Description

Utbygging av GSMMiniPlusTypeJ

GSMMiniPlusTypeJ har utbyggingsmuligheter. Med Contrôle par fréquence radio kan enheten bygges ut med opptil 9 trådløse enheter slik som ECO Node. Med sitt kompakte utseende, er antenne for trådløs styring av tilleggsutstyr integrert i produktet. GSMMiniPlusTypeJ passer derfor best i mindre hus og hytter, uten mange etasjer og skillevegger.

ECO Node er et sikkert valg hvis du bare skal styre noen panelovner. Ønsker du å temperaturstyre en ECO Node, altså veksle mellom en spare- og en komfortemperatur, trenger du en temperaturføler av typen Sonde de température pour Node, 10 cm i tillegg. Føleren lar deg også lese av temperaturen.

Anbefalt tilleggsutstyr til GSMMiniPlusTypeJ:


Fjernstyring av GSMMiniPlusTypeJ

For at du som kunde ikke må låse deg til en leverandør av styringstjenester har du to muligheter for fjernstyring av enheten:

1) App-styring via Sikom Connect
2) Contrôle par SMS via ditt eget SIM-kort.

Kom i gang på 1 - 2 - 3

Vi har gjort det svært enkelt med å komme i gang med GSMMiniPlusTypeJ. Ferdig montert gsm-kort fra Sikom er ferdig montert i GSMMiniPlusTypeJ
  1. Last ned MinHytte eller SikomLiving appen på telefonen fra App Store eller Google Play.
  2. Tast inn verdikoden som følger med produktet.
  3. Styr i vei.
Enklere kan det ikke bli.

Viktig om GSMMiniPlusTypeJ

GSMMiniPlusTypeJ har innebygget GSM-antenne for å få et kompakt utseende. Det fungerer godt i områder med bra GSM-signal. Hvis du ikke har godt GSM-signal gir GSM ECO-Comfort mer fleksibilitet med utvendig antennekontakt og mulighet for utendørsantenne.


Accessoires compatibles avec GSMMiniPlusTypeJ